Debrecen Vekeri-tó

Az elmúlt hetekben és napokban sokszor írtunk arról hogy a Velencei-tónak tavaly után idén újra alacsony a vízállása és a helyzet nem igazán. Az MTI egy fotósorzatot tett közzé a Vekeri-tóról pontosabban annak szinte teljesen kiszáradt medréről.


Pin On Debreczen

2 days agoDebrecen mellett kiszáradt egy tó szomorú fotókon az üres tómeder.

. Egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó. - Vasárnap a Vekerinél Volt vattacukor is körhinta is. Debrecen kékzöld vekeri-tó Debreciner 2022.

A csapadékhiány miatt kiszáradt Vekeri-tó Debrecen közelében. Pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó írja az Időkép. Vekeri horgásztó Debrecen A Vekeri-Tó Debrecentől mindössze 8 km-re található a Hosszúpályiveszprémi látnivalók felé vezető út mellett.

0753 Weiler Vilmos Csak egy pocsolya van az egykor gazdag élővilágú tó helyén. 1 day agoA Vekeri-tó kiszáradt állapotban. A Vekeri-tó az.

Kiszáradt a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tó. 1 day agoAlig maradt víz a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tóban. Ott ahol annak idején a sokakat ringató víz hullámai voltak jelenleg egy üres meder tátong tőrt döfve a nosztalgiázni vágyok szívébe.

Alig maradt víz a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tóban. A bejegyzett bicsérdi. Július első hetére a rendkívüli csapadékhiány miatt kiszáradt Vekeri-tó Debrecen közelében.

Egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó. - Most csordultig Vekeri-tó. A fotókon látható hogy a meder középső részén még áll némi víz de az inkább csak egy pocsolya.

Kedvelt pihenő- és kirándulóhely ahol gyalogos és kerékpáros túraútvonalak kilátók játszóterek bemutatóház arborétum piknikezési és horgászási lehetőség várja a természet kedvelőit. The leafy semicircle of Debrecens Erdőspuszták Wooded Plains surrounds the city at a distance of some 10 km to the east. 2 days agoKiszáradt a Vekeri-tó.

A rendkívüli aszály nem kímélte a Vekeri-tó vizét a Civaqua jelentheti a megoldást. 1 day agoA kiszáradás mellett erősödhet az algásodás is. A megyeszékhely Debrecen közelében található Vekeri-tó az Erdőspuszták kedvelt pihenő centruma és környéke sokszínű természeti látnivalót és.

1 day agoDebreceniek kedvelt pihenő- és kirándulóhelye volt a Vekeri-tó és környéke. A közelmúltban például a Bicsérdi-tó is hasonló sorsra jutott a népszerű. A debreceni Erdőspuszták a várostól mintegy tíz kilométerre keletre félkörívben húzódnak.

Az Időkép kiemeli hogy az elmúlt egy hónapban Debrecen környékén 40-55 milliméterrel kevesebb csapadék hullott a sokéves átlaghoz képest. 2 days agoA tó ugyanis teljesen kiszáradt a csapadékhiány következtében. A csapadékhiány miatt kiszáradt Vekeri-tó Debrecen közelében 2022.

Popular with nature lovers this resting and recreation area features hiking trails cycle paths observation points playgrounds an exhibit house and arboretum as well as picnic camping and fishing. Kiszáradt a Dunántúl népszerű horgásztava a bicsérdi tó is. Az első ütem.

A Vekeri-tó jövőjét a folyamatos vízpótlás jelentené. A Vekeri-tó tragédiája nem egyedi eset. 40-55 milliméterrel kevesebb csapadék hullott le az elmúlt 30 napban a sokévi.

A csapadékhiány és a felmelegedés miatt kiszáradt a bicsérdi tó a Dunántúl népszerű horgásztava és a Vekeri-tó Debrecen közelében ami a debreceniek kedvelt pihenő- és kirándulóhelye. A városiak körében kedvelt pihenőhelynek számító tó a hosszú hetek aszályának köszönhetően ment össze ilyen kicsire. 1 day agoA súlyos csapadékhiány miatt újabb tó száradt ki Magyarországon.

- Kiszáradt tórendszer Debrecen mellett. 9 hours agoElszomorító látvány. Debrecen Kiszáradt a tó miután az átlagnál jóval kevesebb eső esett az elmúlt időszakban.

Egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó. Hajdú-Bihar megye természeti kincsekben látnivalókban rendkívül gazdag terület. Vekeri horgásztó Debrecen A Vekeri-Tó Debrecentől mindössze 8 km-re található a Hosszúpályi felé vezető út mellett.

A Vekeri-tó eddig az Erdőspuszták egyik legnépszerűbb helye volt mely Debrecenből busszal autóval és kerékpárral is elérhető gyönyörű vadregényes úton. Kiszáradt a Debrecen melletti Vekeri-tó 2022. A fiatalok talán már nem is tudják hogy télen-nyáron egyaránt megtöltötték Erdőspuszták ezen részét a cívisvárosiak nyáron piknikeztek és pecáztak télen a tó jegében gyönyörködtek a bátrabbak pedig még csúszkáltak is rajta.

Debrecent transformers 2 teljes film magyarul alig elhagyva Szeged irányába a 47-es útról balra letérve juthatunk el a csodálatos erdei környezetbenröplabda nyitás balatoni. Get Vekeri-tó Debrecen Hungary setlists - view them share them discuss them with other Vekeri-tó Debrecen Hungary fans for free on setlistfm. Az MTI fotósa Czeglédi Zsolt készített képeket július 4-én hétfőn a Debrecen mellett található Vekeri-tóról amely jelenleg szinte színültig üres.

- A Vekeri-tó sem a legszebb arcát mutatja mostanság. Az Időkép kiemeli hogy az elmúlt egy hónapban Debrecen környékén 40. - A hattyúk tava lett a Vekeri meg a vízityúkoké is.

A Vekeri-tó esete nem egyedi. Debrecent alig elhagyva Szeged irányába a 47-es útról balra letérve juthatunk el a csodálatos erdei környezetben fekvő tó partjára. Az Időkép kiemeli hogy az elmúlt egy hónapban Debrecen környékén 40-55 milliméterrel kevesebb.

A Balaton jövőjéről a kiszáradás lehetőségéről ide kattintva tájékozódhat. - Debrecennek volt sok vize. A kedvelt pihenőhelynek számító tó mindössze egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze a hosszú hetek óta tartó aszálynak köszönhetően írja az Időkép.

Ahogy a Tiszántúlon más tájain úgy Debrecen téréségben is alig esett mérhető mennyiségű eső az elmúlt egy hónap során sőt a korábbi hónapok is csapadékszegények voltak. Tóth Sándor Facebook. Erre is megoldást kínál a Civaqua-program.

A kedvelt pihenőhelynek számító tó mindössze egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze a hosszú hetek óta tartó aszálynak köszönhetően. Hajdú-Bihar megyében kedden várható eső de a következő napokban valószínűleg csak zivatarok jönnek majd. Az MTI egyik fotósa Czeglédi Zsolt készített képeket hétfőn a Debrecen mellett található Vekeri-tóról amely a csapadékhiány következtében kiszáradt.

Ennek tudható be hogy a. 1 day agoAlig maradt víz a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tóban.


Vekeri To 2016 Osz Csoda Szep Szinek Outdoor Water River


Lorraine Bridge Canal Louisiana Lorraine


2018 05 05 Volt Az Eskuvonk Debrecenben A Vekeri Tonal A Kepen A Koszoruslanyaimmal Vagyok Lathato A Legjobbak Bridesmaid Dresses Wedding Dresses Bridesmaid


Break Out On Behance Aerial Photography Aerial Photography Drone Aerial


Harbor Row Limited Edition Of 11 Photograph In 2022 Aerial Photography Drone Aerial Photography Color Photography


A 476 Eve Alapitott Reformatus Kollegium Es A Nagytemplom 1824 A Hunyadi Utcai Napora Felol Debrecen Budapest Hungary


Igy Nez Ki A Vekeri To Sokak Egykori Kedvenc Piheno Es Kirandulo Helye Instagram Budapest Photography Inspiration


Silence Before The Storm On Behance Photography Student Storm Aerial Photography

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1